Siemens Reparatie HMI

Is uw HMI defect en wilt u een elektronica reparatie laten uitvoeren? Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van defecte elektronica en kunnen het snel en vakkundig repareren. In geval van een storing vormt verouderde apparatuur vaak een uitdaging. Het kopen van een nieuwe HMI is vaak niet zo eenvoudig. Het is ook duurzamer om defecte industriële apparatuur te repareren dan te vervangen.

Siemens onderdelen zijn vaak goed te te repareren. Onze HMI service en Siemens onderhoud services helpen u verder

Reparatieproces

Bij CirEle doorloopt de HMI ons beproefde reparatieproces:

 1. De HMI wordt gereinigd,
 2. Het defect wordt geanalyseerd,
 3. Tijdsgevoelige componenten worden preventief vervangen,
 4. De reparatie wordt uitgevoerd,
 5. HMI wordt functioneel getest.

Geen oplossing, geen kosten

We staan achter onze expertise en bieden een “Geen oplossing, geen kosten” beleid. Als we niet in staat zijn om uw industriële elektronische module te repareren, worden er geen kosten in rekening gebracht voor onze diensten.

U krijgt 2 jaar garantie op de gerepareerde HMI.

Siemens HMI categorieën

Siemens Basic panel
Siemens Comfort panel
Siemens Operator panel
Siemens Mobile panel
Siemens Multi panel
Siemens Touch panel

Siemens Series

Siemens KTP400
Siemens KTP600
Siemens KTP700
Siemens TP 700 comfort
Siemens TP900 comfort
Siemens TP1200 comfort
Siemens TP1500 comfort
Siemens TP1900 comfort
Siemens TP177a
Siemens TP177b
Siemens OP 7
Siemens Simatic

Artikelseries

Alle artikel nummers met de beginnend met de volgende karakters kunnen gerepareerd worden:
6AV
6EP
6EW
6EV
6EW
6FM
6GK
6GF

Veel voorkomende defecten

Onze HMI-reparatiediensten kunnen de volgende problemen oplossen:

 • Een kapotte behuizing vervangen
 • Niet-reagerend touchscreen repareren
 • Touchscreen reparatie of touchscreen vervangen
 • Vervanging van het LCD-scherm of display
 • Reparatie van het display
 • Beschadigde beschermfolie
 • Reparatie van de voeding
 • Reparatie printplaat
 • Software back-up
 • Software start niet op
 • Defecte communicatie poorten: LAN, Profibus, MPI, serieel en CAN
 • Back-up maken van jouw software indien nodig
 • Vervangen componenten op de printplaat
 • Backlight defect

Problemen met HMI

Cirele heeft de specialistische kennis om veel HMI scherm reparaties, inclusief touchscreen-reparatie en plc-reparatie, uit te voeren. HMI’s staan ook bekend als operatorinterface-terminals en worden in een breed scala aan toepassingen gebruikt, zoals het bedienen van machines in de productie, enzovoort. De HMI-eenheid is daarom een essentieel onderdeel van jouw machine en het HMI-scherm is een van de meest vatbare onderdelen voor slijtage en beschadiging. Industriële aanraakschermen zoals de HMI panel, bezitten vaak touch screen displays, ook wel bekend als bedieningspanelen, en soms hebben deze touch panels software-updates nodig. Het is belangrijk om te vermelden dat de HMI firmware essentieel is voor de goede werking van het HMI-display en dat het touch screen vaak voor problemen zorgt bij veel HMI-panelen. Dus als je op zoek bent naar reparatie van touch displays, touch panel of display screen, neem dan contact op met Cirele, de specialist in HMI reparaties.

Software

Heeft u geen back-up van uw simatic HMI software dan kan het gebeuren dat uw Touch panel niet goed functioneert. de HMI display kan bijvoorbeeld niet meer reageren. Het is daarom belangrijk om preventief onderhoud uit te voeren om dergelijke problemen te voorkomen.

Software reparatie van Siemens HMI bij Cirele

Communicatiepoorten

Na intensief gebruik kan het zijn dat de communicatiepoorten niet goed functioneren. afhankelijk van het model kunnen het de volgende poorten zijn: RS232, RS422, RS485, LAN, SD, en USB.

Om er zeker van te zijn dat u de HMI weer goed kunt gebruiken, worden alle poorten getest en indien nodig vervangen, zodat u verzekerd bent van correct functionerende poorten.

Reparatie van Siemens HMI communicatiepoorten

PCB

Op de PCB, ook wel bekend als de printplaat, kan door veroudering en vervuiling kortsluiting ontstaan. tevens kunnen componenten die aan slijtage onderhevig zijn, kapot gaan en er voor zorgen dat de HMI niet meer functioneert. Bij onze Siemens HMI reparatie worden deze problemen verholpen, zodat uw HMI weer in topvorm is.

Siemens HMI en touchscreen reparaties: uw reparatie partner in Nederland

Bent u op zoek naar een betrouwbare service voor uw Siemens HMI reparatie in Nederland? Of heeft u problemen met een touchscreen defect? Zoek niet verder! Onze ervaren Siemens service monteurs zijn gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van HMI panels, touchscreen displays en elektronica, waardoor uw apparatuur snel en efficiënt weer in topconditie is.

Touchscreen drivers en bedieningspaneel reparaties

Een veelvoorkomend probleem bij HMI-systemen is een defect aanraakscherm of een storing in het bedieningspaneel. Onze technici zijn bekwaam in het diagnosticeren en oplossen van problemen met touchscreen drivers en aanraakschermen, waardoor de functionaliteit van uw systeem wordt hersteld.

Siemens Reparatie en Onderhoud

Als Siemens specialist, bieden wij uitgebreide Siemens reparatie en onderhoudsdiensten. Van beeldscherm reparatie tot printplaat reparatie, ons team gebruikt originele onderdelen en geavanceerde technieken voor een betrouwbare reparatie.

In de Buurt en Snel Beschikbaar

Gelegen in de buurt, zijn wij snel beschikbaar voor Siemens HMI onderhoud en reparatie. Neem contact op met Cirele voor Siemens Nederland reparatie voor snelle en efficiënte service.

Elektronica Reparatie: Uw One-Stop-Shop

Wij zijn uw one-stop-shop voor alle elektronica reparatie behoeften. Van het repareren van LCD schermen tot monitor reparatie, ons team staat klaar om u te helpen.

Contacteer Ons voor Siemens Service

Heeft u een touchscreen display met problemen of een PC die hersteld moet worden? Neem vandaag nog contact op met ons team voor professionele Siemens service en ondersteuning.

Andere HMI reparatie?

Geinteresseerd in een reparatie voor uw HMI? Of staat uw HMI er niet bij? Neem dan contact met ons op via [email protected] of +31 513 201 218. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier.