Omron HMI reparatie

Heeft u problemen met uw Omron HMI en zoekt u een deskundige reparatieservice? Wij zijn experts in het herstellen van elektronische apparatuur, waaronder de uitgebreide reeks Omron HMI’s zoals de NA, NS, NT, NB, NV, NP series en de Omron Industrial Panel PC. Wanneer u te maken heeft met storingen, bieden wij een snelle, professionele oplossing, waarbij het repareren van uw apparatuur vaak een duurzamere en goedkopere optie is dan vervanging.

Reparatieproces

Bij CirEle doorloopt de HMI ons beproefde reparatieproces:

 1. Reiniging van de HMI;
 2. Analyse van het defect;
 3. Preventieve vervanging van gevoelige componenten;
 4. Uitvoering van de reparatie;
 5. Functionele test van de HMI.

Geen oplossing, geen kosten

Wij staan volledig achter onze expertise en hanteren een “Geen oplossing, geen kosten”-beleid. Als wij uw Omron HMI niet kunnen repareren, brengen wij geen kosten in rekening.

2 jaar garantie
Elke gerepareerde Omron HMI komt met een garantie van 2 jaar.

Omron HMI Series

Onze service dekt diverse Omron HMI-modellen, inclusief:

Omron NA HMI
Omron NS HMI
Omron NT HMI
Omron NB HMI
Omron NV HMI
Omron NP HMI
Omron Industrial Panel PC

Veel voorkomende defecten

Wij lossen een breed scala aan problemen op, waaronder:

 • Een kapotte behuizing vervangen

 • Niet-reagerend touchscreen repareren

 • Touchscreen reparatie of touchscreen vervangen

 • Vervanging van het LCD-scherm of display

 • Reparatie van het display

 • Beschadigde beschermfolie

 • Reparatie van de voeding

 • Reparatie printplaat

 • Software back-up

 • Software start niet op

 • Defecte communicatie poorten: LAN, Profibus, MPI, serieel en CAN

 • Back-up maken van jouw software indien nodig

 • Vervangen componenten op de printplaat

 • Backlight defect

Problemen met Omron HMI

Met onze gespecialiseerde kennis zijn we in staat om een breed scala aan HMI-reparaties uit te voeren, inclusief touchscreen- en PLC-reparaties. HMI-eenheden zijn cruciaal in vele industriële toepassingen, en wij zorgen ervoor dat uw HMI optimaal functioneert.

Software

Zonder een back-up van de Omron HMI-software kan je Touch panel problemen vertonen, zoals niet reageren. Het is essentieel om preventief onderhoud uit te voeren om deze problemen te vermijden.

Communicatiepoorten

Na langdurig gebruik kunnen communicatiepoorten defect raken. Afhankelijk van het model kunnen dit poorten zijn zoals RS232, RS422, RS485, LAN, SD en USB. Wij testen alle poorten grondig en vervangen deze indien nodig om te zorgen dat je HMI-apparaat weer optimaal functioneert.

PCB

De printplaat, ook bekend als PCB, kan door ouderdom en vervuiling kortsluiting veroorzaken. Versleten componenten kunnen falen, waardoor de HMI niet meer werkt. Onze reparatieservices voor Omron HMI omvatten het oplossen van deze problemen, zodat je apparaat weer als nieuw functioneert.

Omron HMI Reparatie: uw betrouwbare elektronica reparatieservice

Zoekt u een betrouwbare reparatieservice voor uw Omron HMI reparatie in Nederland? Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van Omron HMI panels, touchscreen displays en elektronica, voor een snelle en efficiënte service.

In de buurt en snel beschikbaar

Gelegen in de buurt, zijn wij snel beschikbaar voor Omron HMI onderhoud en reparatie. Neem contact op met Cirele voor Omron Nederland, België, Duistland reparatie voor snelle en efficiënte service

Elektronica reparatie: uw One-Stop-Shop

Wij zijn uw one-stop-shop voor alle elektronica reparatie behoeften. Van het repareren van LCD schermen tot monitor reparatie, ons team staat klaar om u te helpen.

Neem contact met ons op voor uw Omron HMI Reparaties

Heeft u problemen met uw HMI of heeft u een specifieke reparatie nodig die niet vermeld staat? Neem dan contact met ons op via [email protected] of +31 513 201 218. of gebruik het onderstaande formulier. Wij staan klaar om u te helpen met al uw Omron HMI-reparatiebehoeften.

Andere HMI reparatie?

Geïnteresseerd in een reparatie voor uw HMI? Of staat uw HMI er niet bij? Neem dan contact met ons op via [email protected] of +31 513 201 218. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier.