Over ons

Cirele is opgericht door vakmensen uit de industrie. Wij snappen de business en weten dat je graag wilt weten waar je aan toe bent. Daarom hebben we korte communicatie lijnen en krijg je snel een antwoord op je vraag. Bij Cirele staat de klant centraal en zorgen we ervoor dat we samen snel tot een oplossing komen. Dit kan een reparatie zijn, maar ook het leveren van een vervangende module.

Over CirEle

CirEle: circular electronics

Cirele is een afkorting van Circular electronics of circulaire elektronica. wij willen samen met onze klanten er voor zorgen dat Elektronica gebruikt kan worden tot het einde van de technische levensduur. Reparatie is hierbij centraal in het proces. Wist u dat slechts 7 procent van elektronica hergebruikt kan worden? Door bijvoorbeeld uw overtollige voorraad of defecte modules bij ons onder te brengen, kunnen we samen een enorme stap maken in het reduceren van de footprint. Onze reparatie service is een grote stap in de scope 3 Co2 reductie. Wij helpen om samen tot een circulaire-economie te komen.

Cirele: circular electronics

CirEle, repareren zonder gedoe

CirEle, uw vertrouwde elektronische reparatiewerkplaats, is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige reparatiediensten voor industriële elektronica. Ons team van technici en onze ervaring op dit gebied maken ons tot een van de beste reparatiebedrijven voor elektronica. We garanderen uitzonderlijke service op maat van uw specifieke behoeften, of u nu een klein bedrijf bent dat kleine elektronische reparaties nodig heeft of een groot bedrijf dat uitgebreide industriële reparaties nodig heeft. We staan altijd klaar om u te helpen bij de efficiënte werking en het elektronicaonderhoud van uw elektronische modules.

Professionele kennis

Als het gaat om industriële elektronica reparatie, staat professionaliteit centraal bij alles wat we doen. Onze technici zijn experts op hun gebied en beschikken over uitgebreide kennis en gereedschappen voor plc-reparatie, HMI reparatie, regelaar reparatie, printplaatreparatie en meer. Ze zijn goed bekend met de fijne kneepjes van het repareren van een breed scala aan industriële elektronische modules, waaronder touchscreenreparaties, regelaar of drive reparaties, voedingsreparaties en reparaties op componentniveau van een printplaat Vertrouw erop dat we uw elektronica met de grootste zorg en precisie behandelen, zodat u verzekerd bent van service van de hoogste kwaliteit.

Persoonlijke service

Bij CirEle geloven we in het opbouwen van sterke relaties met onze klanten. Door onze persoonlijke benadering kunnen we onze diensten precies afstemmen op uw behoeften, zodat u volledig tevreden bent. We streven naar korte lijnen en updates tijdens het reparatieproces, zodat u altijd op de hoogte bent.

Geen reparatie, geen kosten

We staan achter onze expertise en bieden een “no fix, no fee” beleid. Als we je industriële elektronische module niet kunnen repareren, worden er geen kosten in rekening gebracht voor onze diensten. We zijn toegewijd aan het vinden van oplossingen en als we vaststellen dat een reparatie niet haalbaar is, zullen we alternatieve opties met u bespreken. Uw tevredenheid staat voorop en wij geloven in een eerlijke en transparante samenwerking. Dus, als je op zoek bent naar een elektronica reparatiewerkplaats bij mij in de buurt, repareer dan gewoon bij ons. Wij zijn de ultieme bestemming voor al uw repair elektronica behoeften. Ons team van vakkundige technici is gespecialiseerd in elektronica reparaties bij mij in de buurt. Of je nu een snelle reparatie of een complexe reparatie nodig hebt, onze reparatiewerkplaats is er om je te helpen. Vertrouw op ons voor service van topkwaliteit en snelle doorlooptijden. Als het aankomt op elektronische reparatie, kies dan voor de experts die jouw tevredenheid voorop stellen. Verspil geen tijd met het zoeken naar andere opties. Laat ons uw go-to elektronische reparatiewerkplaats zijn. Repareer uw elektronica vandaag nog bij ons en ervaar het verschil.

Complete module revisie

Ons streven naar kwaliteit gaat verder dan eenvoudige reparaties. We gaan een stap verder door uitgebreide revisieservices aan te bieden voor uw industriële elektronische modules. Dit betekent dat we niet alleen huidige problemen aanpakken, maar ook potentiële toekomstige problemen te voorkomen door het vervangen van tijdsgevoelige componenten. Ons doel is om de prestaties en levensduur van uw elektronica te verbeteren en toekomstige storingen zoveel mogelijk te beperken. Dus als u op zoek bent naar ‘reparatie industriële elektronica bij mij in de buurt’ of ‘reparatie voeding bij mij in de buurt’, dan zijn wij er om u te helpen.

Industriële elektronische reparatie

Onze industriële elektronische reparaties, inclusief PCB reparatie, VFD reparatie, drives, HMI reparatie en PLC reparatie, omvatten een uitgebreid scala aan diensten. We zijn er trots op dat we reparaties van topkwaliteit bieden voor Siemens, Fanuc, Mitsubishi, Omron, Allen Bradley, Schneider, B&R, Indramat, Lenze, ABB en andere industriële control systems. Onze expertise omvat een breed scala aan elektronische reparaties, van het oplossen van problemen met custom printplaten tot diverse andere industriële drives of regelaars.

In onze reparatiewerkplaats voor elektronica begrijpen we het belang van tijdige reparaties. Daarom streven we ernaar uw industriële besturing binnen 4 weken weer te laten werken. Of je nu op zoek bent naar een elektronica reparatiewerkplaats bij jou in de buurt of elektronica reparatie diensten nodig hebt, je kunt op ons rekenen voor al je behoeften

Met ons streven naar uitmuntendheid hebben we ons gevestigd als een betrouwbare bestemming voor elektronische reparaties. Dus als je elektronische reparaties bij jou in de buurt nodig hebt of op zoek bent naar een computerreparatieservice, zoek dan niet verder. Bezoek vandaag nog onze reparatiewerkplaats en ervaar onze ongeëvenaarde service.

 Neem contact op om te kijken wat
CirEle voor u kan betekenen.

Vraag uw reparatie aan