Spoedreparaties voor industriële elektronica

Zorgeloze productie is onze prioriteit, zelfs buiten reguliere werktijden. Bij CirEle begrijpen we dat industriële elektronica op elk moment kan uitvallen. Onze spoedservice biedt snelle reparaties met minimale doorlooptijd, zodat uw productieprocessen ongehinderd doorgaan. Voor optimale continuïteit leveren wij direct nieuwe en gereviseerde (end-of-life) elektronica uit voorraad. Met een uitgebreide inventaris en een groeiend leveranciersnetwerk zorgen wij ervoor dat uw machines snel en zonder vertraging weer operationeel zijn. Bij CirEle staan wij paraat voor uw spoedreparaties, omdat uw bedrijf niet kan wachten.

Bij spoed kunt u ons altijd meteen bellen. CirEle is bereikbaar via +31 513 201 218. 

Geen oplossing, geen kosten

We staan achter onze expertise en bieden een “Geen oplossing, geen kosten” beleid. Als we uw industriële elektronische module niet kunnen repareren, worden er geen kosten in rekening gebracht voor onze diensten. 

U krijgt 2 jaar garantie op de gerepareerde HMI.

Reparatie aanvragen?

Geïnteresseerd in een reparatie voor uw HMI? Of staat uw HMI er niet bij? Neem dan contact met ons op via [email protected] of +31 513 201 218. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier.